Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

MARKETING SUMMIT 2024 - ELŐREGISZTRÁCIÓ A MARKETING ÉS TURIZMUS INTÉZET HALLGATÓI SZÁMÁRA

2024. augusztus 25., 11:30
A Magyar Marketing Szövetség jóvoltából, a Miskolci Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Marketing és Turizmus Intézet (nappali tagozatos, 25 éven aluli) hallgatói INGYENESEN részt vehetnek a marketing és üzleti élet egyik legfontosabb éves eseményén, a Marketing Summit 2024-en.

A Marketing Summit (https://marketingsummit.hu/) a szakmai és az üzleti élet exkluzív csúcstalálkozója, amely minden év szeptemberében kerül megrendezésre, azzal a céllal, hogy felkészítse a résztvevőket a marketing, kommunikációs, üzleti és szakmai kihívások eredményes megválaszolásán túl a technológiai megoldások eredményes implementációjára is. A Marketing Summit nem pusztán szakmai esemény és nemcsak marketingről szól! Magyarország egyik legnagyobb B2B és üzleti csúcstalálkozójának idei helyszíne a MÜPA Budapest.

A rendezvény időpontja: 2024. szeptember 19. (csütörtök)

Helyszíne: MÜPA, Budapest

Utazás: Egyénileg

 

Az INGYENES hallgatói férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért az alábbi űrlap kitöltését kérjük a jelentkezőktől 2024. szeptember 10. 16:00-ig: https://forms.gle/VP8yayDf2XuaTvjc7

 

Intézményi kapcsolattartó:

Dr. Molnár László, laszlo.molnar@uni-miskolc.hu